Bar Mijdrecht

Café de WaVe: de gezellige bar in Mijdrecht

Al sinds 2007 kunt u in onze gezellig bar te Mijdrecht terecht voor een gezellige borrel of een gezellige dag of avond. Café de WaVe is dan ook erg veelzijdig. In onze snackbar kunt u lekker komen eten. Hier serveren wij onder andere hotdogs en hamburgers. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om een drankje te komen doen.

Zowel groepen als kinderen kunnen uitstekend bij ons terecht, wij raden wel aan om te reserveren indien u met een grote groep komt eten.

Wij veBar Mijdrechtrzorgen ook uw feest of jubileum

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u graag een feest wilt geven of een jubileum wilt vieren. Het is niet voor niets dat wij in de omgeving goed bekend staan, want wij maken het onze gasten graag gemakkelijk. Zo kunnen wij de volledige catering op uw feest verzorgen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een uitgebreid buffet voor uw gasten? Wij staan ook klaar om de drankjes voor uw gasten te verzorgen. Maar daar eindigt onze service niet. Wij kunnen namelijk ook de muziek voor uw feest of partij regelen. Wij luisteren graag naar uw wensen om zodoende invulling te geven aan de avond. Kom eens langs bij onze bar in Mijdrecht om de locatie te bekijken!

Wilt u het weekend inluiden bij Café de WaVe? Onze bar in Mijdrecht is op maandag tot en met vrijdag geopend van 18.00u tot 01.00u en op zaterdag van 9.30u tot 01.00u. Wij staan voor u klaar, dus graag tot ziens!

   Bedrijfsfeest Mijdrecht     Contact