Bedrijfsfeest Mijdrecht

Uw bedrijfsfeest in Mijdrecht vieren?

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren in Mijdrecht en omstreken en bent u op zoek naar een uitstekende locatie om het feest te laten slagen? Dan bent u bij Café de WaVe aan het juiste adres. Ons ruime café biedt alle mogelijkheden die u nodig heeft om uw feest of bijeenkomst compleet te maken. Wij staan tevens klaar om de catering te verzorgen, of u nu een compleet buffet wenst of alleen borrelhapjes met een drankje. Omdat wij ook over een keuken beschikken, kunnen wij de catering ook verzorgen.

Met onze ruime ervaring in de catering kunnen wij iedere gelegenheid op een bijpassende manier organiseren. Tevens denken wij graag met u mee! Al sinds 2007 kunt u bij Café de WaVe in Mijdrecht terecht voor uw bedrijfsfeest. Daarnaast staan wij ook klaar voor bijvoorbeeld:

  • Een jubileum
  • Een kinderfeestje waarbij de kinderen 2x 45 minuten mogen sporten
  • Een verenigingsfeest
  • En nog veel meer!

Bedrijfsfeest MijdrechtWij ontzorgen u graag

Zoals u kunt lezen staan wij dus voor iedereen klaar, of het nu om grote of kleine groepen gaat. U kunt bij ons terecht met maximaal 80 personen. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom in ons café. Ook voor kinderfeestjes bieden wij voldoende mogelijkheden. Geeft u uw feest bij ons, dan kunt u gegarandeerd zorgeloos van de avond genieten. Wij ontzorgen u en uw gasten graag zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Wilt u binnenkort een bedrijfsfeest of ander feest in Mijdrecht organiseren? Neem dan gerust eens contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij horen uw wensen graag.

   Feestlocatie Mijdrecht     Contact