Feestlocatie Mijdrecht

Uw feestlocatie te Mijdrecht

U bent op zoek naar een feestlocatie te Mijdrecht? Dan bent u van harte welkom bij Café de WaVe. Voor welke gelegenheid het ook is, wanneer u iets heeft te vieren of een afscheidsborrel wilt organiseren, dan bent u van harte welkom om dit in één van onze ruimtes te komen doen.

Of dit nu om een kinderfeest gaat, een jubileum voor zakelijk of privé, een afscheidsborrel of vergadering, u heeft niet altijd de ruimte om uw gezelschap kwijt te kunnen. Daarom kunt u hiervoor gebruik maken van onze feestlocatie te Mijdrecht, waar u met wel 80 mensen terecht kunt.

Feestlocatie MijdrechtGoed geregeld voor een geslaagd feest!

Wanneer u kiest voor onze feestlocatie te Mijdrecht kunt u ook de verzorging van de hapjes en drankjes aan ons uitbesteden. Ook kunnen wij uw gewenste muziek draaien. Kortom, wij hebben vele mogelijkheden en de ervaring om een geslaagde middag en/of avond voor u te verzorgen. Daarom nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken zodat wij u de locatie kunnen laten zien en uw wensen kunnen bespreken. Neem telefonisch contact met ons op of laat uw vraag en gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Kijk voor een betere impressie op onze Facebook-pagina. Zoals u hierop kunt zien hebben wij al een flink aantal geslaagde feestjes achter de rug!

   Sportcafé Mijdrecht     Contact