Kinderfeestje Mijdrecht

Kinderfeestje in Mijdrecht organiseren?

Van harte welkom bij Café de Wave, de locatie voor uw kinderfeestje in Mijdrecht! Wij organiseren regelmatig kinderfeestjes waarbij de kinderen 2x 45 minuten kunnen sporten! Hiervoor heeft u niet altijd de ruimte en daarom kunt u dit volledig aan ons overlaten. Tevens zou het ook prettig zijn als de catering wordt verzorgd. Niet te vergeten de muziek die u wenst. Kortom, ons cafe in Mijdrecht is hiervoor uitermate geschikt. Ons café biedt ook voldoende ruimte voor grote groepen. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor andere feesten, zoals een trouwfeest of een bedrijfsfeest

Geef uw zorgen uit handen!

Sinds 2007 zijn wij gevestigd in Mijdrecht, wat ons ook zeer goed bereikbaar maakt voor klanten uit bijvoorbeeld Uithoorn, Zevenhoven en Vinkeveen. Naast een kinderfeestje in Mijdrecht kunt u ook bij ons terecht wanneer u een feest wilt geven of een jubileum wilt vieren, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest of verenigingsfeest. Bij Café de Wave kunt u er op rekenen dat de complete catering wordt verzorgd, of u nu kleine hapjes of een compleet buffet voor uw gasten wenst. Daarnaast denken wij ook graag met u mee over de muziek en kunnen we indien gewenst een artiest voor u regelen. Kortom; wij ontzorgen u compleet zodat u alleen nog maar van de dag of avond hoeft te genieten.

Kinderfeestje MijdrechtWilt u meer weten over de mogelijkheden van een kinderfeestje te Mijdrecht? Wij staan u graag te woord, dus neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.

   Bar Mijdrecht     Contact