Sportcafé Mijdrecht

Het veelzijdige sportcafé te Mijdrecht

U bent op zoek naar een sportcafé te Mijdrecht omdat u iets te vieren heeft? Of om gewoon zomaar met een gezelschap samen te zijn omdat u thuis niet de ruimte hiervoor heeft? Dan bent u bij Café de Wafe aan het juiste adres. Wat u ook te vieren heeft, wij bieden u de ruimte en de hapjes en drankjes of complete maaltijden die een leuke toevoeging zijn aan uw gelegenheid. Ons café is namelijk gevestigd in sporthal de Phoenix, hierdoor zijn onze feesten altijd te combineren met sport. 

Of dit nu gaat om een kinderfeestje, verenigingsfeestje, een jubileum voor zowel zakelijk als privé, wij hebben bij ons sportcafé te Mijdrecht hier de geschikte ruimte voor aanwezig en u hoeft niets meer de doen aan de catering.

Sportcafé MijdrechtAlles geregeld en klaar om iets te vieren

Wat ons sportcafé te Mijdrecht zo aantrekkelijk maakt om uw gelegenheid te organiseren, is dat wij alles voor u in orde maken wat wij vooraf hebben besproken. Het enige dat u hoeft te doen is een plezierige avond te hebben met uw gezelschap. Wij verzorgen ook de gewenste muziek als u dit wenst maar ook heeft u de mogelijkheid om hier zelf actie in te ondernemen. Kortom, wat de reden ook is, een feest slaagt altijd bij Café de Wave. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op de website staat. Of laat uw vraag en gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   Cafe Mijdrecht     Contact