Trouwfeest Mijdrecht

Uw trouwfeest in Mijdrecht volledig verzorgd

De keuze van een locatie voor uw trouwfeest is natuurlijk zeer belangrijk. U wilt dat uw gasten zich vermaken en dat de catering goed wordt verzorgd. Kortom; het mag aan niets ontbreken. Trouwen doet u tenslotte maar één keer! Bij Café de WaVe begrijpen wij dat u zich op deze mooie dag geen zorgen wilt maken. Daarom kunt u bij ons in Mijdrecht met een gerust hart uw trouwfeest vieren. Hieronder leest u meer over onze diensten en de mogelijkheden.

U kunt rekenen op een succesvolle avond

Wij staan Trouwfeest Mijdrechtklaar om de gehele catering voor u te verzorgen. U kunt hierbij denken aan een compleet koud en warm buffet, maar ook aan kleine snacks en borrelhapjes. Ook over de drankjes hoeft u zich nooit zorgen te maken; uw gasten worden gedurende het feest volledig voorzien! Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, ook de muziek verzorgen. Kortom, viert u uw trouwfeest in Mijdrecht bij Café de WaVe, dan kunt u rekenen op een succesvolle dag/avond zonder zorgen!

Wij vertellen u graag meer

Uiteraard is het ook mogelijk om andere feesten bij ons te organiseren, denk bijvoorbeeld aan een jubileum, verjaardag of kinderfeestje. Ons café biedt voor iedere gelegenheid voldoende mogelijkheden om uw feest tot een succes te maken. Ook kinderen en grote groepen zijn van harte welkom, wij bieden ruimte voor maximaal 80 mensen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van uw trouwfeest in Mijdrecht? Wij staan u graag te woord en denken met u mee. Neem dus gerust contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

   Zaal huren Mijdrecht     Contact