Vergadering Mijdrecht

Vergadering in Mijdrecht? Kom naar Café de Wave

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering in Mijdrecht of omstreken? Dan kunnen wij van Café de WaVe misschien verder helpen. Wij bieden een zeer geschikte ruimte aan die u en uw collega’s kunnen gebruiken. Hier heeft u de mogelijkheid om in een rustige maar toch gezellige sfeer te vergaderen.

Wij staan voor u klaar

Kiest u ervoor om uw vergadering in Mijdrecht bij Café de WaVe te organiseren, dan kunt u er tevens voor kiezen om de catering door ons te laten verzorgen. Wij staan voor u klaar om, indien gewenst, hapjes en drankjes te verzorgen. Ook hebben wij een keuken tot de beschikking. Het is maar net waar uw wensen liggen, maar bij ons zijn er voldoende mogelijkheden voor uw vergadering in Mijdrecht en omstreken. Wij geven u graag meer informatie, dus neem gerust contact met ons op zodat u uw wensen kenbaar kunt maken.

Vergadering MijdrechtOok uw bedrijfsfeest regelen wij!

Niet alleen kunt u uw vergadering bij ons in Mijdrecht organiseren, ook uw bedrijfsfeest kunt u bij ons vieren. Wij denken graag met u mee en luisteren naar uw wensen zodat we alle opties in overweging kunnen nemen. U wilt natuurlijk dat het een succesvolle dag of avond wordt en daar helpen wij u graag bij. Niet alleen kunnen wij de volledige catering verzorgen, ook kunnen wij de gewenste muziek regelen. Kortom; uw bedrijfsfeest of vergadering in Mijdrecht organiseert u gewoon bij Café de Wave.

   Trouwfeest Mijdrecht     Contact